Wednesday, December 23, 2009

Bila Nak Baik Ni...

Lately selalu pening
dia dtg secara tiba2
pernah satu hari tu tgh jalan balik dr makan kt Sooka Sentral
tiba2 je macam nak jatuh
tak boleh balance badan..pening semacam
member2 pegang lengan kiri & kanan
bawa balik off..nasib baik tak jatuh
thanks sis..


Hari ni dah masuk hr kedua gelombang pening ni
hinggap kat kepala
pagi tadi ajak husband pergi klinik
buat check up
Dah habis check, Dr inform low blood pressure
hmmm.. patutla pening
dah makan ubat pun..
still ada lagi penyakit ni kat kepala..
nak buek camno niiii...huhu

Note:sekarang ni bukan setakat pening je..tapi sakit kepala pun dah join jugak..adusss..

Tuesday, December 22, 2009

Once upon a time...

Korang selalu tak flash back time korang kecik2,
time sekolah2 ker @ masa korang muda2 dulu...?
Bukan apa..
kadang2 bila ingat balik kisah dulu2
rasa besst pun ada, sayu pun ada..ntah la..
tapi yg pastinyaa..memang bessstt laaa..

Malam semalam tiba2 je teringat zaman sy dahulu kala..
Masa umur belasan tahun dan masih lagi memegang title remaja.
Zaman mude belia gitu..hehe
sekarang ni dah masuk angka 3
but ok..still maintain..wikiki
(masuk bakul angkat sendiri..)
Bila layan perasaan tu
start la rasa sayu..
terkenang member2 lama..
kenangan yg tak mungkin dapat lagi dimana2..huhu..sedihnya..
mulala buka balik gambar2 lama
gambar time belajar..
besssttnyer saat tu..
i really miss uolls..


Upper Six @ Sek. Men. Sungkai.sy, cik ju, ipah & faiez


Sweet 20..Cik chom, faiez & sy.Pic ni Mr N yg ambil.


wit my roommate effa @ Teratai College


Trip to Kedah & Perlis under subject community service


Padang Besar: Zam,Jita, effa, sy,Mas & Fida


@ Teratai 4


Last gathering b4 going to practical..is220 00-02



Ni zaman berchenta dgn Mr N dulu..ngeh3x..
rasanya 6 tahun lepas kot..
dekat Hot Spring dgn adik2.
hmmm mmg besst layan gambar2 ni..

tengah khusyuk tengok2 gambar..
datangla Aisye nak join sekali
alaa..habisla x sempat nak hide
tunggula soalan2 yang memang susah untuk dijawab..
klu jawab pun sure dia tak puashati punya..huhu
seperti yang dijangka..
Aisye:Ibu.. ni kat mana ibu
sy:kat Hot Spring..(dalam hati..jgn laaa dia tanya lagi.)
tapi..
Aisye:Aisye mana ibu..kenapa aisye tak ade.(dah agak dah..soalan ni la yg akan ditanya..aduss..Aisye mana ada lagi time ni.)
Sy:oooh..masa ni aisye tidur kat dalam kereta..sb tu la gambar aisye tak ada..(bohong sunat..terpaksa.)nanti ibu bawa aisye ok..
Aisye:Alaaa kenapa aisye tak ada (dah mula nak nangis..sedih)
Budak kecik tu sapa ibu..kenapa ibu & ayah bawa budak kecik tu..
kenapa tak bawa aisye..(hehe..kelakar bila dia sebut budak kecik..macamla dia besar sangat kan..)
Sy:Budak kecik tu kan abg izz yg pergi jalan2 dgn aisye hari tu kat lake garden..
Aisye:Ibu..kenapa ibu bawa abg izz tp ibu x bawa aisye..pot pet..pot..pet..
macam2 jawapan dah sy bagi tapi tetap tak puashati..

Akhirnya..sy off laptop & biarkan dia layan perasaan sedih dia tu..
Tak tahu teman nak cakap apa dah..




Dalam 5 minit jugak le aisye menangis..
nangis sedih..
air mata laju keluar macam paip air..
tapi suara perlahan je..
huhu..kesian aisye..

Sunday, December 20, 2009

Tasik Biru yang Hijau..

Petang tadi selepas solat zohor
Ayah & Aisye dah bising2 ajak keluar
kesian Aisye duduk kat rumah je time weekend
dan yg penting..
bukan senang Ayah dapat spend time hari Ahad
dengan family..

Dah habis bersiap2..(anak beranak tuh dah siap awal2 lagi dah..)
Mr N terus start kereta keluar dari Sg Buaya
Bila ditanya nak pergi mana.
tak ada jawapan lagi untuk soalan tu..
memandangkan malam ni Mr N kerja dan hari pun
dah petang so rasa2nya bawa Aisye dekat area Rawang je..
Tapi nak ke mana..??
pening memikir..
dah sampai Rawang, still x ada plan lagi nak pergi mana
ikut je tayar kereta nak bawa kitaorg..hehe

jalan punya jalan..
Selepas Sek.Men.Sri garing..
sy suruh Mr N belok ke satu jalan menuju ke kuang..
tiba2 je sy dapat idea..
Bolehla kot..tak jauh..& tak pernah pergi lagi..

Tak sampai 30 min, kitaorg pun sampai kat tempat tu..
best jugak tapi tak lah sehebat cerita2 orang dan news dlm suratkhabar tu
Tasik Biru yang tak berapa nak biru..
Ramai yg cakap air tasik ni biru
sb tulah namanya Tasik Biru..
Tapi dari pemerhatian sy yg matanya bukan rabun kaler ni
rasa2 airnya hijau..
tak tahu la macammana org boleh nampak biru..heh..




Apa yg best kat sini..??
1st sekali nak story fasal makanan kat sini
laksa penang dia memang thumbs up..sedap...
Nasi ayam pun ok..
Aisye makan sampai habis..
Nasi lemak yang baru buat pun memang mabeles..
masa kitaorg makan laksa..nampak sorang pakcik tu
baru keluarkan nasi lemak daun pisang dari kereta dia..
panas lagi tau..
hmmm..bau daun pisangnya pun dah boleh buat
husband sy tergoda..
Ambil satu
walaupun baru je habiskan laksa penang ..hihihi..

Kat gerai ni..
banyak pilihan makanan dan semuanya nampak sedap2 belaka..
tempatnya pun best sb betul2 tepi tasik
dan yg boleh buat sy makan kat sini sb gerainya bersih..



Dah habis makan..
kitaorg duduk kejap kat tepi tasik
tengok orang main jet ski
(tengok je la..)
Dah agak2 boring
kitaorg pun balik..
time balik pulak ,husband ada plan untuk Aisye
bawa Aisye naik tren..
maka sy & Aisye naik tren dari Kuang ke Rawang
husband naik kereta sorang2
dan tunggu kami kat Rawang
semuanya untuk Aisye tau...

Gadis cuci..

Ahad datang lagi..
seronoknyerrr..
budak paling seronok..Aisye le..
sb ibu jaga dia hari ni..
(pity Aisye..weekend je ibu boleh duduk lama2 dengan dia)

Mr N pun ada kat rumah hari ni
lagila Aisye suka..
diaorg kan member kamceng
sekarang ni pun tgh ada kerja yg diaorg berdua ni buat
bagus..3x
relax sikit ibu nak blogging..hehe





riuh rendah suara dua beranak ni cuci kereta
hehe..macam tu la diaorg berdua ni kalau jumpa
sorang kacau..yg sorang lagi terjerit2 la..
time bersuka2 tak ingat ibu
tapi bila dah nangis...
IBU!!!!!!!...tengok ayah ni...!!!
yeee..ibu dah lama tengok ayah tu..hehe
ingatkan dah lupa ibu..
tahu pun nak cari ibu ye..

Dari mencuci kereta
sekarang ni dah melarat ke acara mandi2
macam yg pernah sy ckp sebelum ni..
Mr N le yg rajin melayan budak ni main pool..
takpe2..
ibu ok je..
tapi jangan ayahnya pun join mandi pool sekali sudah la..

mula2 tadi hari cerah je
tapi sekarang ni tiba2 je mendung..
kesian anak dan ayah ni mencuci kereta..

Tapi x pe la laling..
tak kisahla kejap lagi hujan ke, ribut ke..
kereta u tu kan dah lama tak mandi..hehe

Happy Birthday Ayah..

Hepy birthday to you...
hepy birtday to you..
hepy birthday to Ayah..
hepy birthday to you...


20.12.2009
adalah tarikh lahir my beloved husband...
jadi dsini
ibu & Aisye nak ucapkan..



Semoga ayah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
Semoga KITA sentiasa dibawah lindunganNya
sentiasa diberkati dan bahagia bersama hingga ke akhir hayat..
Aminn..

Saturday, December 19, 2009

Malaysia dah tukar nama daa..

Pagi tadi masa kat office
ambil kesempatan kejap call Hotel Helang untuk confirm booking
memandangkan sy tak booking direct dgn Hotel
so nak check samada booking yg sy buat sebelum ni
ada atau tak..
Klu tak ada..
waaaa..!!!! nangis100x..

K.. nak dijadikan cerita
Sy tak ada contact no hotel
jadi sy masuk website hotel tu
klik dekat contact us dan nampak
address dan no telefon hotel..
terus sy call..

Berkali2 sy call tapi tak dapat..
pelik jugak..
kenapa tak dapat..bukan tak angkat tau..
so sy tengok lagi no phone yg tertera kat website tu..
tenung punya tenung..
baru perasan..
apasal nama hotel helang ada A.K.A
dan nama Malaysia pun sudah bertukar lor..
sah website diaorg ni kena hacked..

sy try lagi cari address yg betul..
dan akhirnya jumpa..
tertulis nama Hotel Helang tanpa A.K.A
sy terus call no tu & confirm booking..
sebelum letak tel sy inform staff tu
yg website diaorg dah kena hacked
tak tahu la apa action yg diaorg ambil..
atau x ambil apa2 action..huh


korang tengok address tuh..ada ka macam tu..


aaa...ini baru betul..


Note:Setakat nak hacked website2 yg tak glamour tuh..budak2 bawah umur pun tahu..huhu..

Thursday, December 17, 2009

Salam Maal Hijrah

Selamat Tahun Baru 1431 untuk semua..
Amalan yang boleh kita kongsikan bersama..
Semoga kita senantiasa mendapat keberkatan dan dibawah keredhaanNya.Aminnn..

Doa Awal Tahun & Doa Akhir Tahun

Barangsiapa yang membaca doa awal tahun ini, insya Allah dirinya akan terpelihara daripada gangguan dan godaan syaitan di sepanjang tahun tersebut.

Doa Awal Tahun (dibaca selepas solat Magrhib):


Maksudnya
Allah SWT berselawat ke atas penghulu kami Muhammad SAW, ahli keluarga dan sahabat-sahabat baginda dan kesejahteraan ke atas mereka.
Wahai Tuhan, Engkaulah yang kekal abadi, yang qadim. yang awal dan ke atas kelebihanMu yang besar dan kemurahanMu yang melimpah dan ini adalah tahun baru yang telah muncul di hadapan kami. Kami memohon pemeliharaan dariMu di sepanjang tahun ini dari syaitan dan pembantu-pembantunya dan tentera-tenteranya dan juga pertolongan terhadap diri yang diperintahkan melakukan kejahatan dan usaha yang mendekatkanku kepadaMu Wahai Tuhan Yang Maha Agung dan Maha Mulia.
Wahai Tuhan Yang Maha pengasih dari mereka yang mengasihi dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad. Nabi yang ummi dan ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan kesejahteraan ke atas mereka.

Barangsiapa yang membaca doa akhir tahun ini, maka syaitan akan berkata:
"Hampalah kami di sepanjang tahun ini".


Maksudnya:
Allah SWT berselawat ke atas penghulu kami Muhammad SAW, ahli keluarga dan sahabat-sahabat baginda dan kesejahteraan ke atas mereka.
Wahai Tuhan, apa yang telah aku lakukan dalam tahun ini daripada perkara-perkara yang Engkau tegah daripada aku melakukannya dan aku belum bertaubat daripadanya. Sedangkan Engkau tidak redha dan tidak melupakannya. Dan aku telah melakukannya di dalam keadaan di mana Engkau berupaya untuk menghukumku, tetapi Engkau mengilhamkanku dengan taubat selepas keberanianku melakukan dosa-dosa itu semuanya. Sesungguhnya aku memohon keampunanMu, maka ampunilah aku. Dan tidaklah aku melakukan yang demikian daripada apa yang Engkau redhainya dan Engkau menjanjikanku dengan pahala atas yang sedemikian itu. Maka aku memohon kepadaMu.
Wahai Tuhan! Wahai yang Maha Pemurah! Wahai Yang Maha Agung dan wahai Yang Maha Mulia agar Engkau menerima taubat itu dariku dan janganlah Engkau menghampakan harapanku kepadaMu Wahai Yang Maha Pemurah. Dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad, ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan mengurniakan kesejahteraan ke atas mereka.


Tuesday, December 15, 2009

Are u ok..

Today not in mood
rasa nak marah..
buat apa semua tak kena
nak sembang pun malas...
huhu..kenapa ni!!!!

Pool Kecik Pun jadila..

Last Sunday my sis ajak pergi Wet World Shah Alam
main-main air kat sana
sedihnya tak boleh nak follow
husband kerja..
sudahnya layan Aisye main2 air kat depan rumah je..



Payahnya nak suruh dia senyum..
banyak kali cakap tapi tak dengar2..
rupa2nya dia tak dengar sb telinga kat dalam air.
Risau jugak kot2 air masuk dalam telinga dia tuh..

From my observation
nampak gayanya Aisye dah ada improvement dalam skill selam menyelam ni
kalau sebelum ni dia boleh menyelam dalam 1-2 second je
tapi sekarang rasanya dah lebih 5 second
dan dia akan buka mata semasa menyelam..
nak tengok ikan..kata dia..


selalunya bab2 mandi pool ni
ayah dia yang rajin layan
sy...? banyak kerja lain lagi nak buat..
tapi memandangkan dah tak dapat pergi ke Wet World tu
sy layan je la kehendak dia
kesian tengok dia main sorang2 kat rumah
so
x pergi Wet World..
pool kecik pun jadila Aisye kan...

Sunday, December 13, 2009

Gala Night

The Colours of World
theme for dinner last night
so colourful
dan memmang happening..
ditambah lagi dengan kehadiran
LELAKI INI..
cukup memukau perhatian penonton..
rugi tak record time dia nyanyi
just snap his picture..
completely seem like korean
no wonder he alwazzz dress up like korean before


he stop for a while and smile @ me..huhu (pic blur sb ada gegaran tsunami teruja...)


Actually Mr N yg minat dengan Anuar Zain ni
sy tak layan pun..
tapi ntah tiba2 sy pulak yg lebih2 (ada story lain actually..ngeh3x)
myb suara dia yg memang power tu kot..
or myb
his good attitude yg boleh attract org minat dengan dia
suddenly i was thinking....
"patutla makcik2 ada yg kiss & hug dia & nasib baik juga
sy tak masuk lagi title makcik2 tuh..hehe"

Bak kata Awa..(my prenz)
kalau nak story fasal Anuar Zain ni
seminggu pun tak habis..
kalau boleh, mandi pun nak ikat tangan dgn plastik
sb tangan tu la yg Anuar Zain salam..
(dah macam cerita musang berjanggut pulak, asyik2 cium tangan)
huhu..memang parah memberku sorang ni..

korang tengok je la gambar2 ni..


me & Awa







Note to MR N:Thank u again for this beautiful dress..i really like it!!

Ralat

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Sy minta maaf sekiranya posting sebelum ni
macam ada aksi riak gitu..
sesiapa yg mengenali sy myb tahu siapa sy
& sesiapa yg baru baca blog ni dan tak kenal pun sy
myb akan fikir betapa riaknya sy
bila baca entry My Own Recipe..

huhu..betulla cakap Mr N @ Ketua Editor.
tak semua org kenal sy..
& x sepatutnya sy guna ayat2 macam tu..

Sy sebenarnya seorang yg kurang pandai masak
klu diberi pilihan mengemas rumah @ memasak
sure sy prefer mengemas..
jd bila sy dapat masak satu2 masakan tu,ikut rasa hati..
& menjadi pulak tu..
sure la rasa besstt..
bagi yg memang terar masak
sure x heran pun
but not for me yg amatur ni..
rasa teruja gitu...hehe..

Anyway..sorry uolls
my last posting myb can be twice or more perception
common for those who was knowing me
and "heee..what's this@menyampah la senang citer"
for those yg memang tak kenal sy

One more thing
sometimes what u wrote
can give more than 1000 story
it can be funny,angry,sad or whatsoever
depend on others intonation...

Note:Mata pena lebih tajam dari mata pedang.

Friday, December 11, 2009

My Own Recipe

My own Recipe..
What so special???
Recipe apa..? Secret Recipe ke?
Kalau Secret Recipe mmg special..
Choc indulgence cake..Spegetti meatball
gulp..nyum3x..hehhe
teringin pulak nak makan kek malam2 ni..huh

Actually tak ada apa yg spesel pun kat resepi yg sy cipta ni
dah ramai org buat
Restaurant tu buat lagi la banyak..huhu
tapi org mcm sy yg sgt2 pandai masak ni
sangatla best bila apa yg dimasak
especially ikut gerak hati sendiri,
tanpa bantuan sesiapa,
1st trial..
akhirnya menjadi..memaaang puashati

PIZZA
itulah menu yg sy buat malam Ahad lepas
tanpa berbekalkan ilmu2 @ petua2 memasak
hanya dengan keazaman dan minat pada masakan western
sy beli je bahan2 yg dirasakan ada kena mengena dalam membuat topping pizza.
antara bahan2 topping:spagetti sos, black peper, tomato,
mozzarella,daging cincang,
udang, button mushroom & capsicum.

Malas nak story panjang..tengok gambar2 ni


Letakkan topping yg telah dimasak diatas roti pita


Sedikit mozzarella..bakar didalam oven kira2 5 minit..


haa..dah siap untuk dimakan..Mr N suka mini pizza.tu yg comei sgt2 tuh..


Note Angan-Anganku: Spagetti,Black Pepper Chicken,trifle,Pizza,Soup & Garlic Bread..Alhamdulillah dah pass.Rasanya boleh buka warung tepi jalan ni jual Western Food.wikiki..

Jom Cuti-Cuti Malaysia..

Salam Jumaat untuk semua..
Mana yang kerja kat Selangor tu
syokla sebab hari ni cuti..
Selamat berholiday la ye..

Sebut fasal holiday ni
sy & family plan nak berjimba2 jugak..hehe
semalam hotel dh approve untuk penginapan 3hr 2mlm
kereta sewa pun dah settle
cuma bab transport je x settle lagi..
tiket yg sy nak, semua dah habis
tapi takpe..
we change to Plan B.

Korang nak tahu pergi mana..??
nak..?? hah?? x nak..
hmmm nantilah..
balik dari jalan-jalan ni sy story kat blog ye..kiki
Tak sabar nak tunggu 24 hb ni
ada sapa2 nak ituuutt..
jom ramai-ramai..
kita cuti-cuti Malaysia...



lalalaalalalaaaaa...

Tuesday, December 8, 2009

Hai..senangnya dalam hati..

Entry sebelum ni ada ingatkan "readers"
supaya jaga diri..
yg mana tak sihat tu makan ubat kan..
(huhu..so harders nk gunakan word tu..)
tup..tup..
hari ni my husband pulak yg MC..demam..
malam semalam ok je..pagi tadi pun stil ok..
tu la..kita tak boleh menjangka apa yang bakal berlaku
tapi mana yg boleh elak kita elakkan ..
cthnya kurangkan makanan berlemak, fast food, minuman bergas
untuk menjamin kesihatan diri & family..
kalau sakit jugak..
usaha, doa & tawakal semoga sakit tu cepat sembuh..InsyaAllah..

Panjang pulak mokcik ni bebel kan
common la usia dah makin meningkat..
Last Sunday was my birthday
i got several stuffs from my husband
as a birthday present
nak tahu apa??
baca sampai habis k..

Day 2
pagi2 ahad dh bangun buat breakfast
simple breakfast but mengenyangkan
nasi goreng udang..
after take our breakfast
send my FIL ke tempat kursus
dan selepas itu..
bermulalah aktiviti yang ditunggu2 oleh ramai kaum hawa kat dunia ni..
shoppengg..

hehe..
bukan senang nak shoping sama2 dgn husband & anak
rasanya kalau setahun tu tak sampai 10 kali kot..
husband bz..nak buat mcmana
tapi takpe.. janji boleh membeli & membelah
sorang2 pun jadikk..
layannn..

hari tu pergi MJ(Maju Junction)
cari baju untuk dinner
tahun2 sebelum ni pun mmg cari dekat sini
banyak baju yg bersesuaian untuk ke majlis2
dan harganya pun mmg berpatutan..

Tak sampai 10 min pusing2 kat situ,
Finally jumpa juga yg berkenan dihati
dress labuh color hitam
at 1st husband tak setuju dgn baju tu
agak seksa jugak..
tapi bila sy kenakan dgn red shawl
maka ia dah transform
dah tak seksa dah..
hihi..nasib baik boleh..
kalau tidak...
nak nangis ker??isk..isk..

tak lengkap dress kalau x ada accessories kan..
so beli rantai untuk tambah seri pada sipemakainya nanti..ngeh3x
anak sapa la tuh..

Dah settle beli brg2 sy merangkap my birthday present
kitaorg jalan2 cari sandle untuk Izz
tengah sibuk2 pilih kasut untuk Izz tu..
ada sorang gegirl ni pun tengah bz pilih kasut
lagi bz dari oarng yg nak beli kasut sebenarnya..
tapi gayanya bukan kasut untuk Izz
size yg dia pilih kecil compare dgn Izz
& paling nyata semua kasut yg dia ambil tu
semua kasut girl..huh..

Ayat Aisye time tu
sy:Aisye, kita nak beli sandle untuk abg izz..Aisye kan baru je beli kasut..
Aisye: Alaa ibu..Aisye nak try je...tryyy je ibu..
yola tu..kalau try sekali dua takpe la..
ini berbanyak2 kali..
pening-pening..
Aisye: Ibu..tengok orang lain tu, senaang je ibu..terus beli je..
hmmmm..
tak tahu berapa kali nak bagitahu dia,
sandle budak2 perempuan kat situ tapaknya semuanya licin..
mula2 faham tapi lepas tu...
faham2 je la ye..

Dah penat jalan2 kitaorg singgah kat Pizza
inipun atas permintaan Aisye
layan je la
sebab tahu dia bukan makan banyak pun
(sy tak suka expose Aisye dgn fast food,sebulan sekali ok la..tp x boleh selalu)
jam 3 lebih, terus ke jalan Ampang
ambik pak mentua..

Kalau sebelum ni, kiddos yg hepy kan..
but for this time
ibunya pulak yg hepy..
sonyum sampai ke telinga..hihi..
Thank u sayang sponsor my dress, shawl & accessories for dinner
and one more thing
special request: red high heel..
can aa??
need some strategies to talk with him..



The End..

Monday, December 7, 2009

Kenapa perlu bersama-sama..

Salam..
uolls sihaaat??
if so,Alhamdulillah..
to others who was not feeling well tuh
dun forget take yr medicine ya..
take care of urself ok..
(ada ke org baca blog ni..hehe..perasan. :-(

last weekend my husband was off
my FIL & anak sedara dtg rumah
Pak mentua sy ada kursus kat jalan Ampang selama 2 hari
so husband n konco2nye ni ikut serta
menghantar FIL ke sana disamping
ada misi rahsia yg lain..hehe

Day 1st
After send my FIL ke tempat dia berkursus
i asked my husband go to lake garden
Aisye suka dgn playground kat sani
attractive and safety
trame as well..

orang kata kalau bersuka2, tak boleh pergi sorang2..
lagi ramai lagi bagus..
kalau sorang2, pergi tempat paling besst pun
akan jd x best..
sb benda yg hepy perlu dikongsi bersama
kalau sorang2 nak cerita benda hepy kat sapa kan..
sharing is caring rite..betul tak??

panjang betul intro..hehe
SO
kitaorg call Kak Ida ajak join sama
at last,4 orang dah bertambah ke 8 orang..
Aisye memang best sb jupo gu..her kak Nina la..
Ada Kak Nina..lupa la ibu ye..

apa yy kitaorang buat kat Lake garden ni ye..??
zaassssssssssttt



Aisye & her cousin: Mukhriz @ Izz


Training b4 go to real wall climbing..


chaiyokk2x Mr N..i know u can do it!!


Pedal boat again..Acik Telosh,Aisye,Acu Pikah & Kak Nina..


Maklang, Acik Telosh,Kak Nina, Acu Pikah & Me..


going back..


Together we jump, together we happyyyy..Yeaaayyyy!!


Day 2 will be continued...

Sunday, December 6, 2009