Sunday, February 21, 2010

Selamat Hari Lahir Sayang....



Pada tarikh 11 february 2010
genap 4 tahun kelahiran puteri tercinta ke dunia ini..
Dunia yang penuh dengan cabaran dan rintangan
yang penuh ranjau, onak dan duri
pasti ada ketikanya diri terluka
begitulah realiti kehidupan
semoga puteri tercinta dapat mengharunginya dengan tabah
menjadi anak yang solehah..anak yang pintar
bukan hanya memberi kebaikan pada diri sendiri, pada ayah & ibu
tetapi juga pada insan yang ada disekelilingnya..
insyaAllah..Aminnn...

Tahun ni juga buat pertama kalinya
Aisye sambut birthday bukan hanya dengan ibu & ayah
tetapi dengan kawan2 sekolah..
nampak betul Aisye happy..
ibu & ayah lagi hepy bila tengok aisye macam tu..
Ayah & ibu sangat sayangkan Aisye...
sangat2 sayangg..
Ibu dan ayah sentiasa doakan kebaikan aisye..
rasanya tak cukup ruang kalau ibu nak tulis dekat sini..
terlalu banyak..
tapi yang pasti..ia sentiasa ada dalam doa ibu..
hanya untukmu Aisye Insyirah....








Delay Broadcast

Kalau macam ni la punya siaran tertunda
rasanya dah lama stesyen tv kat M'sia ni gulung tikar... hehe..
setakat delay 2,3 hari takpe jugak..ini dah nak masuk sebulan
result pun dah lebih dari basi rasanye..kiki
sory ye kawan2..
cakap hari tu nak update result tournament bowling kan
update tu memang la update tapi resultnye dah tak up to date
time constraint..again..wink**
bagi sesiapa yg baru baca blog ni
sebelum ni sy ada buat bowling tournament
tournament dah berlangsung tapi result x announce lagi..
yang pasti sy bukanla The best juara longkang on dat day..Alhamdulillah...
agak terar jugak kot..ngeh3x
nak tahu siapa Juara Longkang tu..
hehehe..time nak announce hari tu..rase tak sanggup je..
sb..this award goes to..my big boss..hhuhu
pretty sory to her..
puas nak adjust skill tapi stil masuk longkang jugak..
anyway..big clap for her sb join us & very sporting..
next time boleh buat lagi
lebih hebat & lebih happening..
& d most important..
kite enjoy!!!



Note:layan je la pic ni ye..bukan kedekut..tapi tak boleh nak upload.something goes wrong

Monday, February 1, 2010

KPI...??? nope.

Mana mood ni..mood nak menulis dah hilang
please come back..pleasseee..
banyak sebab kenapa jadi macam ni
selain daripada broadband yang macam siput k.....
routine my life yang dah berubah ni pun ada memberi sumbangan jugak
sebenarnya masuk je tahun baru 2010 hari tu
maknanya sy kena kurangkan activity berblogging & FB
bukan atas desakan sesiapa tetapi lebih kepada tanggungjawab..
bunyinya macam besar je tanggungjawab tu kan..

Memang besar pun..my lovely Aisye dah masuk kindy
she need more attention
kalau sebelum ni, balik kerja boleh lepak2..
mengajar Aisye pun ikut mood Aisye & sy
dua2 pun ada mood..hehe
tapi sekarang..ada mood ke, tak de mood ke
kena buat jugak..i must teach n guide her
selalunya Aisye memang excited nak buat homework
senang cerita..buka je pintu rumah dia terus buka beg & tunjukkan buku2 dia
kalau ada homework, dia tak sabar2 nak buat..
Alhamdulillah..minta2 ianya berterusan
pernah satu hari tu masa dia buat homework
tiba2.."wo ai ibu.."=sy sayang ibu
then sy cakap la."wo ye ai Aisye"=sy juga sayang Aisye
nak tahu dia cakap apa..
'ibu..teacher tak ajar wo ai Aisye..teacher ajar wo ai ibu dan wo ai ayah je..mana ada wo ai Aisye.." huh.time ni teacher is everything..cakap lebih2 pun tadak guna..dia lebih percayakan teacher dia je..grrrrr
tapi nak buat camna kan..kite dulu2 pun macam tu jugak..

change topic jap..
nak story fasal me sikit
boleh..??
macam biasa, boleh ke.. tak boleh ke
inikan blog sy..SO
untuk tahun kewangan 09/10 huh..
banyak program yang telah dirancangkan
Alhamdulillah so far 2 xtvt was done
Kelab Sahabat pun telah diluluskan
terbuka kepada semua Student College
dan sy sebagai Penasihat..
nasihat apa yg patut je.
yang tak patut tu..tak payahla nasihat..hehe
05-20hb pertandingan mencita logo kelab Sahabat
tapi macammana sy boleh lupa nak tampal poster iklan ni!!!
proposal dah approve..janganla big boss perasan
esok memang kena buat..ESOK JUGAK..??
lagi..
end of March..launching ceremony utk Kelab ni
sebelum tu akan ada mesyuarat agong utk pemilihan tampuk kepimpinan Club.
kenapa SEBELUM..??
Sebab.. bolehla student2 ni tolong sy buat apa2 yg patut masa launching tu..
tolong menolong apa salahnye dak..
Dalam Business Plan yg sy buat tu..
atleast 9 xtvt utk student college
5 infohunt program + Talk for 5 schools in Klang Valley
2 staff xtvt + routine work.
KPI for FY 09/10...
lagi...??? tak payah la tulis banyak2..

sebenarnya bukan nak story fasal KPI pun
nak cerita fasal KPI ni panjang
silap2 esok pun tak habisss...
but..it's more xciting..
a part of my plan under staff xtvt too..
Bowling Tournament..
Bila..??? ESOK Sabtu 06/02/2010
bertempat di Ampang superbowl@Berjaya Times Square..
Semua non Academic join..
masing2 akan menunjukkan skill yg terpendam dan terendam sebelum ni
hehehe..sape la agaknya yang bakal merangkul gelaran berikut:-
Bowler Bergaya
Bowler Selumber@Ikut Suke Hati Dia je..
Bowler yg Terer
The Best Juara longkang of the year
Group Happening
Grand Champion

hopefully everything will gonna smooth & we enjoy this moment...
just for fun & relaxing ...


Result will update soon...


Pic ini tak ada kena mengena dgn cerita diatas..saje nak tempek.harap maklum



Sand art kegemaran Aisye