Thursday, October 29, 2009

xtvty Balas Dendam

Lama dah x berblogging..
habis penuh dengan sawang blog ni..
Banyak story yg nak distorykan tapi x de masa nak share sama
just becoz of fb..hehe..
sekarang ni.. weekend dipenuhi dgn pelbagai xtvy
x macam sebelum ni
Weekend je kt BTPN
wlbgaimanapun banyak experience yg diperolehi
Yg pasti bukan senang nak senang
so many obstacles we have facing..
Tapi alhamdulillah..my mission is complete..
K..apa ye xtvty slps habis task kt BTPN..
apalagi klu bukan jalan-jalan cari pasal..hehe
1st week after finishing my task, tempat yg kitaorg terjah adalah PD.
habis kecut jari2 aisye main air
Budak kecik tu kalau tak 3-4 jam main air..memang tak sah
panas ke, hujan ke dia tak peduli
nak jugak..grrr.
sapa yg kena follow dia..
for sure my beloved husband..hehe
Thanks Mr N u very understanding..
sy tak suka mandi pantai but sgt2 suka pada pantai..
Last week pulak pegi Bukit Tinggi
unplanned..
kitaorg memang mcm ni..selalu pergi mana2 memang tak plan.
sometimes masuk keta..jalan..dalam kereta baru decide nak pergi mana
tapi stuffs memang dah ready kt dalam keta.
very simple mimple..
layan gambar ni ye..

COLMAR TROPICALE










JAPANESE VILLAGE









Info
Bayaran masuk:- Dewasa Rm10 dan kanak-kanak RM5.Trem also provided.

Monday, October 5, 2009

Tolong!!!

Apa dah jadi..
Apa nak jadi..
Konon nak buat keje tapi tak jadi..
Penaat je sy bawa doc bagai balik rumah
konon nak buat report
yg baru ku tahu kena buat..
Tapi akhirnya..
FB jugak yg kulayan..
Ape nak jadi ni Lynn...
Dah bertenet ngantuk la pulak..
Camno ni..TOLONGGG!!!

Nota Ngantuk: Tengok aisye tido kat sebelah ni..besstnyerr.Boleh join sekali..???

Friday, October 2, 2009

Dah kena mandrem ke..

Asyik teringat2
terkenang-kenang
terbayang-bayang..
Tidur lena, mandi basah (tipu le kalau tak basah..)
makan kenyang..tp makan je.. nampak
bayangannya..
Nak buat camna ni..
Nak kata dah lama tak jumpa
rasanya sebelum raya hari tu dah drop by jap..
Nak pergi, masa tak menginzinkan..(bz manjang..)
Waduh2 memang dah kena mandrem..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Waa..memang rindu kat prawn mee
minggu ni asyik terliur je.. ingat benda ni..
Sib baik tak meleleh..winks**
nak pegi time keje
tak sempat..dekat tp jamed
Bile dah sampai rumah..dah malas nak keluar
Jadi sampai saat ni masih tak tertunai hajat..
Tak kire..
This week memang kena pekena prawn mee
Kalau tidak..
semua benda akan nampak macam mee.. heehee
Sy makan prawn mee ni kat Tupai-Tupai kl
memang thumbs up..class gitu
klu teringin makan prawn mee
Inilah tempat kitaorg pegi..memang mabeles
b4 this sy tak suka pun prawn mee
Klu g mana2 pun, tak pernah order le menu ni
but after try kat Tupai-tupai..
hmmm..memang nak lagi..


Fried rice chicken black pepper for Aisye






Try le makan kat sini
makanan ok
tempat pun ok..
parking banyak..

p/s: Promote sakan ni boleh minta less makan kt sini..ahakss

Thursday, October 1, 2009

Sepi

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu


Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri


Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam


Woo.. sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam


Nota Sepi: if u think u have nobody..Be strong..Allah always be with u..InsyaAllah..